Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató
Minden hónap 13.-án a webáruházban leadott rendelésekre 5% kedvezményt adunk az összes termékünkre.
A kedvezmény reggel 00:00 perctől éjjel 24:00-ig leadott rendelésre vonatkozik és az általam küldött visszaigazolásban lesz csak látható.
A webáruházi rendeléseket a Magyar Posta vagy DPD futár szállítja.
750 grammig ajánlott levélként
(A tényleges visszaigazoló e-mailben jelzem a mérés utáni pontos összeget)
  Felette csomagként.
20.000,-Ft feletti rendelés szállítása INGYENES!
A fent említett díjak előre utalás esetén érvényesek!
Megrendelést követően az alábbi bankszámla számra kell utalni a termék árát és a csomag postaköltségét. Utánvéttel nem postázunk. A végleges költségről előre tájékoztatást küldünk. 
Bankszámlaszám:11703006-20481285, OTP
Lehetőség van személyes átvételre is a boltban:
Budapest, III. ker. Vörösvári út 33.(H-P:10.00-18.00)
Ha kérdése van, írjon bátran vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
06/30/350-2087
kreativ@egykreativ-egypc.hu

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

 

Kreatív hobbihoz használható alapanyagok, késztermékek, ajándéktárgyak. 

A megjelenített termékek on-line, postai házhoz szállítással rendelhetőek meg előre utalás után.  Amennyiben Ön több terméket is rendel egyidejűleg, abban az esetben egyéni kalkulációt készítünk Önnek, mert a postázási költségek nem adódnak össze, hanem az együttesen csomagolt termékek súlya alapján számítjuk ki a postaköltséget. Ennek pontos összegéről visszaigazoló e-mailünkben Önt minden esetben tájékoztatjuk. A postaköltség minden esetben a posta honlapján megjelenített árlista alapján kerül felszámolásra. Bővebb tájékoztatást kaphat erről a www.posta.hu oldalon.

Házhoz szállítás díjszabása

Postai tarifatábla:

https://www.posta.hu/static/internet/download/2017_tarifatabla_HU.PDF

 Ajánlott levélként előre utalás esetén:

750 gr-ig 1.100,- Ft 

MPL csomag: 

2 kg-ig 1490,- Ft

5 kg-ig 1690,- Ft

 DPD futárral: http://www.vaterafutar.hu/#dpd

0,1-3 kg-ig 1250 Ft

3,1-10 kg-ig 1500 Ft

10,1-25 kg-ig 1980 Ft

25,1-50 kg-ig 5200 Ft

Garancia

Termékeinkre 3 nap cseregaranciát biztosítunk minőségi kifogás esetén.

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! 

 

Rendelési információk:

 

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óráig

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség. A megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Minden esetben a vásárláskor megadott e-mail címen visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a termék értékének és postaköltségének átutalása után 2 munkanap.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

Rendelés menete 

 
1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

2. Vásárlói kosarát megtekintheti az aktuális oldalon a termékek képe fölött a „Kosár, Megrendelés” gombra kattintva. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.

3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.

4. Megrendelés

5. Szállítási / Számlázási adatok megadása. Kérjük pontosan adja meg elérhetőségeit a vásárlás zavartalan lebonyolítása érdekében.

6. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizze a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: termék színét, méretét illetően) Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

7. A megrendelés elküldését követően Ön a megadott e-mail címére 24 órán belül egy aktivációs e-mailt fog kapni. Az ebben található hivatkozásra kattintva tudja aktiválni a megrendelést.

8. A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat, a szállítási költséget. Ekkor küldjük el Önnek bankszámla számunkat is, amelyre előre utalás esetén kiegyenlítheti a fizetendő végösszeget és postaköltséget.  

 A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 

A megrendelt terméket és a postaköltséget előre utalással kell fizetnie. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.  A számlát  a csomag tartalmazza. 

Webáruházunk megrendeléseit a postai ajánlott levélként, vagy csomagként való küldéssel teljesíti. 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.  Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. 

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. 

Ilyen esetek az alábbiak: 

• Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ. 

• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra. 

 

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!